Home

Bedrijvencentrum Vilvoorde biedt 54 moderne kantoorunits aan vanaf 20m2 met een mogelijkheid tot uitgebreide diensten op basis van gedeelde kosten. Het Bedrijvencentrum geeft ondernemers alle ruimte en vrijheid om eigen keuzes te maken, maar doordat ze omringd zijn door andere bedrijven, staan ze in het Bedrijvencentrum nooit alleen:
"You’ll never walk alone”

Er is een aangepaste bedrijfsruimte met volledige privacy voor kantoren en opslagruimten. Door een vestiging in het Bedrijvencentrum zullen uw vaste kosten worden beperkt. Bijkomend voordeel is dat ondernemers in het Bedrijvencentrum ook aan netwerking kunnen doen, omdat er heel wat andere ondernemers met potentieel zijn gevestigd. Kortom: het Bedrijvencentrum is een kostenvriendelijke oplossing, op maat van elk bedrijf, met een motiverend bedrijfsmilieu en het imago van een moderne onderneming.

Het Bedrijvencentrum biedt plaats aan zowel starters als bestaande bedrijven. Heel wat van de residenten zijn ondernemingen uit het buitenland. Het Bedrijvencentrum biedt ook doorgroeimogelijkheden. De kantoren zijn uitgerust met communicatie infrastructuur en airconditioning.

Wat diensten betreft, kan u er als ondernemer rekenen op onthaal en receptie, volledige postbehandeling, individuele telefoonbeantwoording, secretariaatsdiensten en zoveel meer.
Er zijn eveneens gemeenschappelijke voorzieningen zoals keuken, sanitair, volledige uitgeruste vergaderzalen met Wi-Fi, ruim parkeerterrein en een lobbyruimte.

Onze troeven

  • Een professionele, stimulerende werkomgeving

  • Flexibele dienstenovereenkomsten met korte opzegtermijnen

  • Moderne vergaderzalen of besprekingsruimten voor vergaderingen, interviews en trainingen voorzien met Wifi en aansluitende lobby met mogelijkheid tot de organisatie van catering

  • Topligging: vlot bereikbaar, korte ligging van Brussels Centrum en Brussels Airport